Rødkålssalat med krydret dressing

Sidst opdateret 16.11.2010

Billede af Rødkålssalat med krydret dressing

Ingredienser

1 lille rødkål (ca. 600 g renset vægt)
2 dl vand
Dressing:
2 tsk stødt spidskommen
2 dl yoghurt naturel 3,5%
1 fed hvidløg
salt og peber
1 potte frisk koriander
1 stk granatæbler

Tilberedning

Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte på den lange led, skær stokken af og snit kålen. Kom kålen i en gryde med vandet. Læg låg på og damp kålen ved svag varme i ca. 3 minutter, til den er faldet sammen og er mør, men stadig har bid. Hæld kålen i en sigte, dryp den af og afkøl den.

Rør spidskommen med yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i rødkålen sammen med koriander.

Anret salaten i en skål. Halvér granatæblet og skrab kerner og saft ud over kålen.



Er du blevet sulten efter flere opskrifter?
Se alle Hjerteforeningens kogebøger


Relaterede opskrifter

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

Rødkålssalat

Henriette (29/11-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom