Rødkålssalat med krydret dressing

Sidst opdateret 16.11.2010

Billede af Rødkålssalat med krydret dressing

Ingredienser

1 lille rødkål (ca. 600 g renset vægt)
2 dl vand
Dressing:
2 tsk stødt spidskommen
2 dl yoghurt naturel 3,5%
1 fed hvidløg
salt og peber
1 potte frisk koriander
1 stk granatæbler

Tilberedning

Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte på den lange led, skær stokken af og snit kålen. Kom kålen i en gryde med vandet. Læg låg på og damp kålen ved svag varme i ca. 3 minutter, til den er faldet sammen og er mør, men stadig har bid. Hæld kålen i en sigte, dryp den af og afkøl den.

Rør spidskommen med yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i rødkålen sammen med koriander.

Anret salaten i en skål. Halvér granatæblet og skrab kerner og saft ud over kålen.



Er du blevet sulten efter flere opskrifter?
Se alle Hjerteforeningens kogebøger


Relaterede opskrifter

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk
Spørgsmål til Hjerteforeningen i kommentarerne bliver ikke besvaret.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

Rødkålssalat

Henriette (29/11-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom