Tærte med skinke og gulerødder

Sidst opdateret 28.06.2009

Billede af Tærte med skinke og gulerødder

Ingredienser

dl hvedemel
dl rugmel
2 spsk olie
¼ tsk salt
1 dl vand
4 stk forårsløg
400 g gulerødder
1 tsk olie
1 stk æg
200 g hytteost 4%
1 spsk hvedemel
½ tsk salt og peber
3 spsk parmasanost
100 g skinke
4 stk tomater
1 stk forårsløg

Tilberedning

eventuelt ½ romainesalat

Tilbehør: fuldkornsbrød (200 g)

Bland hvedemel, rugmel og olie i en skål. Tilsæt salt og saml dejen med vand, eventuelt i en foodprocessor. Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform ca. 22 cm i diameter.

Snit forårsløgene og riv gulerødderne. Svits forårsløg og gulerødder i olie på en pande 3-5 minutter.

Pisk æg, hytteost, hvedemel, salt, peber og 2 spsk revet parmesanost sammen. Skær skinken i strimler. Vend grønsagerne og skinken i æggemasssen. Fordel fyldet i tærteformen. Drys resten af parmesanosten over. Bag tærten 50-60 minutter ved 175 grader. Skær tomaterne i både. Snit forårsløget og drys det over tomaterne. Bland eventuelt snittet salat med tomaterne.

Tip: Du kan komme tern af kogt eller stegt kylling i tærten i stedet for skinke.

 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

den skal vi smage i aften.behøver man at putte hytte ost i.kan jeg ikke bruge crem frees i stedet..

jette (30/8-2012)

super god rigtig sommer tærte , virkelig god til børn .

gitte (9/8-2012)


Uhm-m-m-m, smagte vidunderligt!

E.Holm-Jensen (9/7-2012)

god med hytteost

hjerte tærte (27/12-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom