Kyllingegryde med indisk islæt

Sidst opdateret 15.07.2010

Billede af Kyllingegryde med indisk islæt

Ingredienser

600 g kylling med ben, fx overlår
1 stk løg
100 g selleri
1 stk gulerod
100 g grønne bønner
1 stk rød peberfrugt
½ stk rød chili eller efter behag
1-4 fed hvidløg efter behag
1 cm frisk ingefær
½ spsk rapsolie
3 tsk karry
3 hele nelliker
3 dl hønsebouillon
salt og peber
1 spsk mel
1 knivspids sukker
Tilbehør:
2 dl ris

Tilberedning

Træk skindet af kyllingen. Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Riv ingefæren.
Varm olien i en stegegryde og brun kyllingestykkerne deri. Tilsæt løg, selleri, gulerødder og krydderier og svits et øjeblik. Tilsæt dernæst bouillon, salt og peber. Lad retten koge under låg ved svag varme i ca. 35 minutter.
Ryst melet sammen med lidt vand i en meljævner. Rør jævningen i under omrøring og kog i yderligere 10 minutter sammen med peberfrugt og bønner. Smag til med sukker og eventuelt salt.
Servér retten med kogte, løse ris.

Tip: Retten er krydret uden at være stærk.

Vidste du det om indiske kydderier?

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

disse opskrifter lyder meget gode det gælder dem allesammen

sonja nielsen (24/9-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom