Koteletter i fad

Sidst opdateret 02.02.2010

Billede af Koteletter i fad

Ingredienser

2 koteletter af kam uden fedtkant à 150 g
½ spsk raps- eller olivenolie
4 tynde skiver chorizo pølse
25 g revet ost (20+)
½ bakke champignon
1 løg
100 g knoldselleri
1 gulerod
1 rød peberfrugt
½ spsk raps- eller olivenolie
½ tsk timian (gerne frisk)
1 tsk paprika
Sovs:
1 fed hvidløg
½ spsk tomatpuré
dl letmælk
2 dl vand
½ tsk kalvebouillon
1 spsk majsstivelse, fx Maizena, ca.
salt og peber
Tilbehør:
2 dl rå ris
½ bundt persille

Tilberedning

 Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Fordel dem i et ildfast fad og vend med olie, krydderier, salt og peber. Steg grønsagerne ved 200 grader i ca. 30 min. Pisk ingredienserne til sovsen sammen og hæld den over grønsagerne. Steg dem yderligere 15 min.

Krydr koteletterne med salt og peber. Varm olien på en pande og brun kødet et øjeblik. Læg dem og pølseskiverne på grønsagerne. Drys med ost og steg retten yderligere i ca. 15 min. Grønsagerne skal i alt stege ca. 1 time. Drys retten med persille, og servér kogte ris som tilbehør.



Er du blevet sulten efter flere opskrifter?
Se alle Hjerteforeningens kogebøger


Relaterede opskrifter

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

Det var lækkert.
Det tog dog meget lang tid at lave.
Ikke velegnet til de tavle hverdage.

Lone Povlsen (10/2-2014)

Hej hej lækker opskrift ,skal man koge sovsen op før man hælder dem over grønsagerne???

Olle (7/11-2013)

En dejlig og nem ret og så smagte den rigtig godt.Har fået opskriften af en veninde og nu giver jeg den videre til mine søstre.

Marna Thrysøe (9/10-2013)

Det her smagte helt vildt godt og den er nem at lave!

Kevin (26/9-2012)

Supergod opskrift. Jeg har anbefalet den til mange,som synes det samme :-)

Vibeke (31/10-2011)

CMS - Content Management System by SiteLoom