Tortillas med fyld

Sidst opdateret 17.03.2010

Billede af Tortillas med fyld

Ingredienser

8 tomater, ca. 600 g
2 løg
2 røde peberfrugter
1 rød chili eller efter behag
400 g skinkekød i strimler
2 spsk raps- eller olivenolie
1 ds. røde kidneybønner
salt og peber
1 lime
2 avocado
8 hvedetortillas
1 romaine salathoved eller 2 hovedsalat

Tilberedning

Skær tomaternes blomsterfæste ud med et kegleformet snit og overhæld tomaterne med rigeligt kogende vand. Lad dem trække i vandet i 5 min, tag dem op og flå dem. Fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.
Skær løgene i strimler. Fjern frø og frøstol fra peberfrugter og chili og skær dem i strimler. Svits løg, peberfrugt, chili og kød i olie på en pande i 3- 4 min. Dræn bønnerne, skyl dem og kom dem på panden. Tilsæt tomatkødet og varm det hele igennem. Krydr med salt og peber og smag til med limesaft. Halver avocadoerne, fjern sten og skal og skær kødet i tern. Varm tortillas efter anvisning på emballagen og læg et lag salatblade på hver. Fordel fyld og avocadotern ovenpå og servér tortillas´ene, evt. med en limebåd til.

Tip: Det er vigtigt at kødet ikke steger længere end angivet, da det ellers bliver hårdt og tørt. Steg evt. grøntsagerne først og tag dem op, før du steger kødet.
 

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne opskrift.

CMS - Content Management System by SiteLoom