Kylling i karry

Sidst opdateret 10.03.2010

Billede af Kylling i karry

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet
1 fed hvidløg
1 spsk raps-eller olivenolie
2 tsk karry
salt og peber
2 løg
2 æbler
1 mango
3 spsk mangochutney
3 dl hønsebouillon
1 spsk majsstivelse
1 bdt. forårsløg
Tilbehør:
4 dl ris
Blandet grøn salat

Tilberedning

Skær kyllingebrystfileterne i skiver og hak hvidløget. Opvarm olien i en sautérpande eller gryde og svits karry deri. Tilsæt kyllingekød og hvidløg og krydr med salt og peber. Skær løg, æbler og mango i tern og sautér det sammen med kødet. Tilsæt mangochutney og bouillon. Lad det simre i 10 minutter. Rør majsstivelse ud i koldt vand. Kom det i retten og giv den et opkog. Vend hakkede forårsløg i lige før servering og smag retten til. Server ris og grøn salat til. 

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

Fantastisk ret, brugte kalkunkød i stedet for... tak for alle de skønne opskrifter herinde... Berit

Berit øgelund Nielsen (5/9-2014)

Jeres opskrifter benytter sig af 'faglige' udtryk, hvilket gør det svært for folk der ikke er vant til at lave mad at følge opskriften. Hvilket er en skam da det ser godt ud.

Kim (13/1-2014)

En god ny variation til den traditionelle Kylling i karry

Charlotte Nielsen (16/12-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom