Stuvede skorzonerrødder med krebinet

Sidst opdateret 30.09.2009

Billede af Stuvede skorzonerrødder med krebinet

Ingredienser

800 g skorzonerrødder
300 g kartofler
5 dl letmælk
salt og peber
½ bundt persille
500 g hakket kalvekød, max 10%
800 g kartofler

Tilberedning

Skræl skorzonerrødderne og læg dem i koldt vand med lidt citronsaft for at undgå brunfarvning, efterhånden som du skræller dem. Skær dem i ca. 3 cm lange stykker og kog skorzonerrødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op. Skræl kartoflerne, riv dem fint og kog dem i mælken, til de er møre og har jævnet mælken. Det afhænger af kartoffelsorten, om kartoflerne koger ud. Hvis ikke de koger tilstrækkeligt ud, kan man blende jævningen. Kom de afdryppede skorzonerrødder i mælkejævningen. Hak persillen og kom den i stuvningen. Smag til med salt og peber. Form kødet til krebinetter, krydr dem med salt og peber og steg dem på en grillpande i ca. 5 – 7 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Servér de stuvede skorzonerrødder og krebinetterne med kogte kartofler til.


Er du blevet sulten efter flere opskrifter?
Se alle Hjerteforeningens kogebøger


Relaterede opskrifter

 
 

Skriv en kommentar

Bemærk Har du spørgsmål til denne opskrift
- så skriv i stedet til opskrifter@hjerteforeningen.dk
Notér venligst opskriftens navn i emnet på e-mailen.




E-mail adressen bliver ikke offentliggjort
 

Kommentar

hvad er skorzonerødder og hvor kan de købes?

margit kjærgaard (5/3-2010)

CMS - Content Management System by SiteLoom